Yabancı yatırımcının Beylikdüzü'ne ilgisi büyüyor

Son 10 yılda yeni konut projeleri, AVM'ler ve kamunun alt yapı yatırımlarıyla cazibe merkezi haline gelen Beylikdüzü'ne yabancı yatırımcının ilgisi her geçen gün büyüyor.

Son dönemlerde İstanbul konut piyasasının en hareketli lokasyonlarından biri olan Beylikdüzü'ne yabancı yatırımcının ilgisi her geçen gün büyüyor. Bölge son 10 yılda hayata geçirilen konut projeleri, alış veriş merkezleri ve kamu yatırımlarıyla cazibe merkezi haline gelirken yabancıların alımları dikkat çekici bir düzeye ulaştı. 

Yabancıların gözü Beylikdüzü'nde

Beylikdüzü son yıllarda yapılan yatırımlarla, yabancı alıcılar için cazibe merkezi olma konumunu güçlendirmeye başladı. Toplam konut satışlarında dikkat çeken bir ivme kazanan bölgenin prim potansiyeline dikkat çeken uzmanlar, yalnızca yerli alımların değil, yabancıların da alım opsiyonlarını Beylikdüzü'nden yana kullanmaya başladığına dikkat çekiyor. Reva Gayrimenkul bünyesinde yabancı yatırımcıların gayrimenkul ve yatırım faaliyetlerini sürdüren PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, bölgeye ağırlıklı olarak Arap yatırımcının ilgi gösterdiğini söyledi.

Dünyanın dört bir yanından müşteri geliyor

Beylikdüzü bölgesinde çok sayıda proje ile koordinasyonlu olarak çalışmalar gösterdiklerini ve projelerinin seçimlerinde çok dikkatli davarandıklarını vurgulayan Boz: "Ağırlıklı olarak Arap müşterilerin ilgisi var. Bunun yanı sıra Amerika, Rusya ve Almanya'dan da önemli bir ilgi var." ifadelerini kullandı. Boz, 2018 yılına da yabancı yatırımcıların yoğun ilgisiyle girdiklerini belirterek: "Bu iki ay içinde özellikle Suudi Arabistan, Kuveyt, Irak, Almanya ve Amerikalı müşterilere satış yaptık.  Projelerimizi geliştirerek daha çok vatandaşa ve ülkeye temas etmek istiyoruz Bu sene içerisinde konut satışında hep üstte olmak için durmaksızın çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi. 

Ocak ve Şubat aylarında da hareketlilik sürdü

Firma olarak 2018 yılına çok iyi başlangıç yaptıklarını ve Beylikdüzü'nde tanınan bir marka haline geldiklerini dile getiren PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, "İki aylık satıştan dolayı mutluyuz. İnşallah gelecek dönemlerde de aynı şekilde çalışıp, istediğimiz sayılara ulaşmak istiyoruz. Hedefimiz, sadece Beyliküdüzü’nde sınırlı kalmayıp daha da genişlemek hali hazırda Trabzon, Yalova ve Antalya’da da şube açtık.Hedefimiz  tüm Türkiye’ye yayılmaktır." dedi.

Başarının sırrı koordineli çalışmada

Boz, Beylikdüzü bölgesinde uzun süredir çalıştıklarını ve lokasyonu çok iyi bildiklerini de belirterek: "Beylikdüzü’nde uzun yıllardır çalışıyoruz. Gelişme dönemlerinde burada bulunduğumuz için bölgeyi çok iyi biliyoruz. Hangi vatandaşın nerede oturmak istediğini, nasıl bir ev aradığını çok iyi tespit ediyoruz. Bu da satışlarımıza yansıyor” dedi. 


Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

EN ÇOK OKUNANLAR