Venedik'te ev kazanan talihli belli oldu

13-28 Mayıs tarihleri arasında Venezia Mega Outlet'te, Venedik Alışveriş Karnavalı kapsamında yapılan çekilişin sonuçları belli oldu...

Venedik Alışveriş Karnavalı kapsamında yapılan çekiliş sonuçları belli oldu. Sadece 100 TL alışveriş yapıp çekilişe katılan İzzet Barokas, Venezia Mega Rezidans'tan bir daire kazandı. 

32 bin 149 kişi çekiliş hakkı kazandı

İtalyan mimarisinin en güzel örneği Venedik konseptinde tasarlanan Venezia Mega Outlet'in düzenlediği alışveriş kampanyasında 32 bin 149 kişi çekilişe katıldı. Kampanya çekilişinin kazananı ise İzzet Barokas oldu. İzzet Barokas'a anahtarı bugün düzenlenen bir törenle teslim edildi. 

''Çekilişe gösterilen ilgiden mutlu olduk''

İzzet Barokas’a anahtarını teslim eden Kiptaş Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Çolak; “ Kiptaş olarak hayata geçirdiğimiz projelerimizle daire sakinlerimize benzersiz bir yaşam alanı sunmaya gayret ediyoruz. Venezia projesi de Venedik konseptinden esinlenilerek hayata geçirildi. Yine Venedik’te bulunan meşhur San Marco meydanının bir benzeri yapıldı.  Karnaval kapsamında çekilişe gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduklarını belirten Çolak, “talihlimiz muhteşem bir daireye sahip oldu. Sevgili İzzet Barokas’ı yeni yaşam alanında huzurlu ve keyifli bir yaşam bekliyor” dedi.

''Farklı konseptleri hayata geçiriyoruz''

Gürsoy Holding İcra Kurulu Üyesi ve CFO’su Murat Saraç’ın da törende gerçekleştirdiği konuşmada; “Gürsoy Grup olarak  projelerimizde farklı konseptleri hayata geçiriyoruz. Venedik mimarisinden esinlendiğimiz projemiz için özel bir ekiple çalıştık. Talihlimiz sadece bir daireye değil tüm sosyal donatılarıyla fark yaratan ayrıcalıklı bir yaşama başlayacak. İzzet Barokas’ın bundan sonraki yeni yuvasında sağlık ve mutlulukla oturmasını dileriz.” diye sözlerini tamamladı.

2 bine yakın nitelikli konut

2 bine yakın nitelikli konutun bulunduğu 6 blok, ofisler, yerli ve yabancı markaların yer aldığı Venezia Mega Outlet, Venezia Projesi kapsamında yer alıyor.  Proje, Gaziosmanpaşa'da Tem Otoyolu'nun hemen yanında, Eski Edirne Asfaltı üzerinde, Habipler-Topkapı tramvay hattının yanı başında yer alıyor. Venezia'da konut sahipleri, karnaval havası yaşatan aktivite imkanlarına sahipler. Açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, buhar odası, sauna, oyun sahaları, çocuk parkları gibi birçok ayrıcalık bir arada bulunuyor. 

 


Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

EN ÇOK OKUNANLAR