Türkiye’nin en sıra dışı AVM’si açılıyor

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olacak Vadistanbul Bulvar’da sona gelindi. Vadistanbul Bulvar’ın kapıları Mart 2017’de açılacak.

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul’un ofis, alışveriş caddesi, yeme – içme alanları, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona gelindi. Ayazağa’da Evyap Holding’İn arazisi üzerinde hayata geçen projenin yatırımcılarından Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ve Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar’ın katılımıyla düzenlenen basın toplantısında Vadistanbul AVM’nin, Mart ayında açılacağı belirtildi. 1 milyon 350 bin metrekarelik inşaat alanıyla Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesi olan Vadistanbul’un cazibe merkezi olan Vadistanbul Bulvar, Türkiye’nin yatay düzlemdeki 300 bin metrekarelik en büyük ofis kompleksi ve 280 mağazasıyla yaşam merkezi olacak. 760 metre uzunluğundaki caddesiyle Türkiye’deki ilkleri ve en’leri barındıran alışveriş merkezini Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Sadece Bulvar etabında Atatürk Havalimanı’ndan sonra Türkiye’nin en büyük kapalı otoparkını geliştirdik ve 3 etebın toplamında 11 bin 500 araç kapasitesiyle de benzersiz bir projeye imza atıyoruz. Bu anlamda Vadistanbul’un emsalsiz mimarisi de hem ülkemizde hem de Avrupa’da “en iyi ofis AVM ve karma proje” gösterilerek ödüllendirildi.  İnanıyoruz ki; Vadistanbul Bulvar ile İstanbul’a Maslak, Nişantaşı, İstiklal ve Bağdat Caddesi gibi merkezlerin modern alternatifini kazandıracağız.  Projemizin gerek konut, gerekse ticari alanlarına yatırım yapan yerli ve yabancı yatırımcılarımıza ilk günde itibaren kazanç sağladık. Projemizin teslimi ile birlikte de tüm İstanbullulara modern ve keyifli bir iş ve yaşam merkezi sunacağız” dedi. Projenin mimarlığını yapan İki Design Group Kurucu Ortağı Murat Kader ise doğanın içinde yer alan bu projenin yapımında tek bir ağaç kesilmediğini, aksine bir ağacın yeri için projenin revize edildiğini belirtti. 

Gündüz nüfusu 42 bin kişiyi aşacak
Yaşam ve alışveriş merkezleri olarak nitelendirilen Nişantaşı, İstiklal Caddesi ve Bağdat Caddesi’nin alternatifi olarak geliştirilen proje, tamamlandığında yaklaşık 30 bin kişinin çalışacağı ve 42 bin kişilik gündüz nüfusuyla yeni bir kent merkezi haline gelecek. Ayazağa’da, Evyap Holding’e ait 424 bin metrekare alan üzerinde geliştirilen Vadistanbul’da; bin 915 konut, 103 bin metrekare kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi, 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25.500 metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor.  Vadistanbul ofis fiyatları metrekare bazında 3 bin 250 ile 3 bin 750 dolar arasında değişiyor. Vadistanbul fiyatları konutlar için ise teslimi yapışan birinci etapta 12 bin lira civarında. Vadistanbul’un yatırımcılarının tüm maliyetini üstlenerek hayata geçirdiği Havaray, projeyi şehrin metro hattına bağlayacak.  Yalnızca mekanik maliyeti 7.5 milyon Euro’yu bulan Havaray hattının toplam maliyeti 14 milyon Euro’ya ulaşıyor. Çalışmalarında sona gelinen Havaray hattı tamamlandığında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) devredilecek.

Firma Bilgisi: Artaş Inşaat Firma Bilgisi: Invest Yapı
Proje Bilgisi: Vadistanbul Bulvar

Yazar: emlakwebtv
Etiketler:
Yorum

Benzer Haberler

DAP Yapı’dan ‘Hababam’ sıcaklığı’nda Validebağ Konakları

Bağımsız Bölüm Nedir? İmar Barışı Bağımsız Bölüm Sayısı

Haciz Nedir?

İzale-i Şuyu Nedir? İzale-i Şuyu Davası Nasıl Açılır?

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

EN ÇOK OKUNANLAR