Royal Group'ta satışlar hızla devam ediyor

Anadolu Yakası'nın yeni cazibe merkezi Kartal'da dikkat çeken projelere imza atan Royal Group'ta satışlar hızla devam ediyor

Anadolu Yakası'nın yeni cazibe merkezi Kartal'da dikkat çeken projelere imza atan Royal Group'ta satışlar hızla devam ediyor. 

Royal Garden Kartal Residence projesinde yüzde 70 satış oranına ulaşan firmanın farklı mimarisiyle dikkat çeken projesi Royal Marin Business Center’da ise satışların yüzde 75’i gerçekleşti. Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, hem sektörü hem de Royal Group'un sektör içindeki konumu hakkında görüşlerini aktardı. 

İnşaat sektörü hızlı bir yükselişte

Türkiye inşaat sektörünün 15 yılda ciddi bir büyüme gösterdiğini dile getiren Tolga Çehreli, “İnşaat sektörü; canlı, hareketli ve likiditenin döndüğü bir sektör. Hatta bazı çevrelerde lokomotif sektör olarak da değerlendiriliyor. Özellikle büyük kentlerdeki kentsel dönüşüm hamleleri, inşaat sektörünün uzun bir süre canlı ve yüksek performansta devam edeceğine işaret ediyor. Biz de bu isabetli öngörüyle yapısal tedbirlerimizi alarak kendimizi geleceğe hazırlıyoruz. Sektörün; yakın, orta ve uzun vadedeki geleceğinin oldukça iyi olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü

İnşaat sektörünün giderek ivme kazandığını söyleyen Çehreli, bu büyümenin hükümet politikaları ve uluslararası kredi kurumlarının kararlarının büyük ölçüde etkili olduğunu ifade etti. Çehreli, “Türkiye gibi gelişmekte olan ülkeler için inşaat ekonomiyi domine eden bir sektördür.” dedi. 

Referandum sonrası sektör hareketlendi

Referandumun tüm sektörlerde olduğu gibi inşaat sektörünü de etkilediğini söyleyen Tolga Çehreli, “Ülkemizin içinden geçtiği siyasi çalkantılar elbette sektörümüzü etkiliyor. Referandum öncesinde bir durgunluk hakimdi. Fakat referandumdan sonra bu durgunluk bir nebze olsun hareketliliğe dönüştü. Ramazan ayında belli bir yavaşlama mevcut olsa da bayram sonrası için güzel ve olumlu sonuçlar yaşadığımızı söyleyebilirim.” dedi.

Yeni nesil bir mimari anlayışı geliyor

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli değişen mimari anlayışı için; “ Dünya hızlı bir dönüşüm evresi içinde. Bu dönüşümün gereği olarak yapılar değişiyor ve kalıplaşmış mimari anlayış yerle bir oluyor. Artık sınırların ötesinde ve kalıpların dışında bir mimari anlayışın egemenliği altındayız. Biz de tüm yapılarımızda bu felsefeyle ilerliyor ve ‘denenmemişi denemek’ için çalışıyoruz.” dedi. 

Hayallerden ilham alıyoruz

Mimari anlayışı ile fark yaratan Royal Group, Kartal ve çevresinde hayata geçirdiği projeler ile birçok yönden rakiplerinden ayrılan Royal Group'u bu kadar ayrıcalıklı kılan özelliği hayallerinden ilham alması. Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, Royal Group olarak farklarının sadece iyi yapılar inşa etmek olmadığını, farklarının hayallerden ilham almak olduğunu söyledi. 

Kartal'da çok önemli projelere imza attık 

Royal Group tamamlanan projeler dışında 2 yeni proje ile daha geliyor. Tüm projeleri şu cümlerlere özetleyen Tolga çehreli bu konuda iddialı olduklarının da altını çiziyor. “Royal Garden Kartal projesiyle mutluluğu yeniden tanımlarken, Sky Blue Residence ile sizi ayrıcalıklı bir dünyanın kapısını aralamaya davet ediyoruz. Denenmemişi denemek ve kalıplardan sıyrılmak felsefesinin rehberlik ettiği yolculuğumuzda ise Royal Marin ile iş dünyasının dümenini Kartal’a çeviriyoruz.”

Firma Bilgisi: Royal Group

Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

EN ÇOK OKUNANLAR