Türkiye'deki 20. yılını kutlayan Hilti, yüzde 30 oranında büyüme hedefliyor
Dünyanın en küçük altıncı ülkesi Lihtenştayn Prensliği’nde 76 sene önce küçük bir torna tezgahında çivi çakma sistemleri üretimiyle yola çıkan yerel bir şirketten, 6 kıtada 120’den fazla ülkede faaliyet gösteren 24 bin çalışanlı uluslararası bir gruba dönüşen Hilti, bu yıl Türkiye’deki 20. yaşını kutluyor. Göstermiş olduğu hızlı gelişim ve yüksek potansiyelinin etkisiyle 2011 yılından bu yana Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Moğolistan, Kırgızistan, Ermenistan, Gürcistan, Tacikistan, Moldova ve Kuzey Irak’tan oluşan 10 ülkenin bağlı bulunduğu bölgesel üs konumundaki Hilti Türkiye, her yıl inşaat sektörünün üzerinde sürdürülebilir büyüme stratejisiyle yol alıyor.
Hilti’nin patentli ürünleri, sektör profesyonellerinin ihtiyaçlarını yakından analiz etme imkanı sunan doğrudan satış modeli, benzersiz hizmet anlayışı ve çözüm odaklı yaklaşımıyla inşaat sektörü içinde farklılaşan inovatif bir marka olduğunu belirten Hilti Türkiye ve Orta Asya Genel Müdürü Sebastian Barth, Hilti Türkiye’nin 2016 yılını yüzde 25 büyüme ile kapattığını açıkladı. Ağırlıklı olarak inşaat sektörüne hizmet veren Hilti’nin; kaba inşaat, ince işler, mekanik, elektrik, mühendislik yapıları, enerji ve endüstri, çelik ve metal işkolları için yaklaşık 10 bin ürünü bulunduğunu ifade eden Sebastian Barth, 2016’da Türkiye pazarına 30 yeni ürün daha kazandırdıklarını söyledi. 2016 sonunda Türkiye’de 11 mağazaya ulaştıklarını bildiren Barth, “İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Malatya, Konya, Bursa ve Samsun’da yer alan mağazalarımıza ek olarak bu yıl iki yeni açılışla Türkiye genelindeki mağaza sayımızı 13’e çıkarmayı ve yaklaşık 35 bin ziyaretçiye ulaşmayı planlıyoruz” dedi. Hilti Türkiye’nin 20. yaşını kutladığı 2017 yılında yüzde 30 büyüme hedeflediğini açıklayan Barth, Türk inşaat sektörüne 25 yeni ürün ve envanter yönetimi sağlayan yeni bir hizmet sunacaklarını da sözlerine ekledi.
2016’nın ses getiren Hilti’leri…
Satışlarının yaklaşık yüzde 30’unu yeni ürünlerinden sağlayan Hilti Türkiye’nin 2016 yılı lansman ürünleri içinde; hem betona hem de çeliğe çivi çakabilen ve dünyanın ilk sadece bataryayla çalışan Red Dot ve iF Product Design 2016 ödüllü Çivi Çakma Makinası Hilti BX 3 dikkat çekti. Darbeli-darbesiz delim ve kırım yapabilen Hilti TE 3 Delici Kırıcı ve sınıfının en iyi performansını sunan Hilti TE 30 ATC Kırıcı Delici de sektörde fark yarattı. Yüzde 100’e kadar daha uzun ömür ve yüzde 20 daha güçlü performans sunan Hilti DD 200 Karot Makinası, dört kat daha fazla görülebilen yeşil lazer teknolojisiyle Hilti PR 3 Eksenel Lazer, Red Dot 2016 ödüllü Hilti SF 8M-A22 Kablosuz Vidalama Makinası da yılın öne çıkan ürünleri arasındaydı.
İnovasyon Merkezi’nde Ar-Ge’ye yatırım ve patentli ürünler
Tarihindeki en büyük yatırım olan Hilti İnovasyon Merkezi’nde Ar-Ge yatırımlarını her yıl artıran inşaatın jenerik markası Hilti, kullanıcı sağlık ve güvenliğini korumak için yeni teknolojiler ve patentli sistemler geliştirmeye devam ediyor. Bu sistemlerin içinde; delici ucun sıkışması halinde anında gücü keserek aletin çalışmasını durduran Aktif Tork Kontrol, kullanıcının daha sağlıklı ve uzun süreli çalışmasına olanak sağlayan Aktif Titreşim Azaltma, direkt ve etkili bir şekilde tozu yok eden güçlü Toz Toplama Sistemi de yer alıyor.
Türkiye’nin En İyi İşverenleri arasında…
İnşaat sektörüne ve ekonomiye yarattığı katma değer dışında insan kaynakları alanındaki çalışmalarıyla da öne çıkan Hilti Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü tarafından belirlenen, “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 4. sırada yer aldı. 2015 yılında aynı ödül kategorisinde 3. sırada yer alan Hilti Türkiye, Yaşam Boyu Öğrenme alanında Özel Ödül’e de layık görülmüştü.
Türkiye, Hilti Global için yetenek havuzu olmayı hedefliyor
Bünyesine yeni yetenekler katmak ve mevcut çalışanlarını geliştirmek için ödüllü eğitim modelleri kullanan Hilti Türkiye, başarılı çalışanlarını META Bölgesi (Ortadoğu, Türkiye ve Afrika) içindeki diğer Hilti organizasyonlarına gönderiyor. Bu sayede Hilti Türkiye’nin, Hilti Global için bir yetenek havuzu haline gelmesi hedefleniyor.
Kargir ne demek? Kargir ev nedir?
Kargir ev terimi tapu kaydında, imar barışı kentsel dönüşümde ve belediyelerde, çok eski binalarda kullanılan avlulu yığma yapı Kagir ev ne demek detaylarıyla bu yazıda!
Metrobüs Hatları
Metrobüs hatları İstanbul'da 2007'de Topkapı-Küçükçekmece arasında hizmete başladı, bugün ise 45 durak arasında günlük 800 bin yolcu taşıyor.
Kartal metro durakları
26,5 kilometre hat üzerinde toplam 19 istasyondan meydana gelen Kartal metro hattı günde 18 saat hizmet veriyor. Kartal metro durakları, istasyonları, kartal metro saatleri ve daha fazlası bu yazımızda!
İZBAN durakları
İZBAN durakları, sefer saatleri, İZBAN durakları haritası ve İZBAN özelliklerine haberimiz detayından ulaşabilirsiniz
4. Levent nereye bağlı
İstanbul'un yoğun ve ana noktalarından birisi olan 4. Levent nereye bağlı? işte yanıtı
Eskihisar Topçular feribot saatleri ve ücretleri
Eskihisar Topçular feribotlarında 24 saat aralıksız olarak en fazla 20 dakika aralıklarla seferler yapılıyor. İşte Eskihisar Topçular feribot saatleri ve ücretleri...
Decathlon nerelerde var?
Türkiye'de her sene yeni mağaza açmaya devam eden Decathlon, 5 bölgede toplam 29 mağazaya sahip. Peki, Decathlon nerelerde var? Tüm detaylarıyla bu yazımızda!
Bershka Türkiye Mağazaları
Bershka Türkiye Mağazaları İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir ve Mersin'de bulunuyor. Bershka Türkiye Mağazaları adres ve telefon numaraları haberimizde
Kelebekler Vadisi Konya Nerede, Nasıl Gidilir?
Konya Selçuklu Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kelebekler Vadisi Konya nerede, nasıl gidilir? Giriş ücreti ne kadar? detaylar bu yazımızda!
Eminevim taksit hesaplama!
Eminevim ev sahibi yapıyor. Peki Eminevim taksitleri nasıl hesaplanıyor? Eminevim taksit hesaplama haberimizde