Finans Zirvesi'nde teknoloji ve risk yönetimi konuşulacak

İstanbul Finans Zirvesi bu yıl 8. kez toplanıyor. 27-28 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte finansal teknolojiler ve risk yönetimi konuşulacak. 8. İstanbul Finans Zirvesi'ne Mehmet Şimşek, Nihat Zeybekci ve Naci Ağbal gibi bakanların ka

İstanbul Finans Zirvesi bu yıl 8. kez toplanacak.27-28 Eylül tarihleri arasında Hilton Bomonti Otel'de gerçekleştirilecek olan etkinliğin ana gündemi, finansal teknolojiler ve risk yönetimi olacak. 8. İstanbul Finans Zirvesi'ne yerli ve yabancı, çok sayıda yönetici, akademisyen ve özel sektör temsilcisinin katılımı bekleniyor. Zirvenin ilk gününde Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de sunum yapacağı açıklandı. 

İstanbul Finans Zirvesi 1. gün programı

Sabah programı Mehmet Şimşek'in konuşmasıyla açılacak

Açılış konuşmalarının Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, IFS Danışma Kurulu Başkanı Murat Yülek, Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan ve Güneybatı Somali Cumhurbaşkanı H.E. Sharif Hassan Sheikh Aden tarafından yapılacağı etkinliğin ilk gününde ayrıca Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın'ın da bir konuşma yapması bekleniyor. Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin'in yöneteceği Bankacılar oturumunda ise Unicredit Ortadoğu ve Avrupa sorumlusu Carlo Vivaldi, AlBaraka Grup adına Dr. Ayman Hamoud, Pasha Bank CEO’su Taleh Kazimov, Vakıfbank CEO’su Mehmet Emin Özcan  ve Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil  gibi isimler sunum yapacak.

Ekonomi Bakanı Zeybekci öğleden sonraki oturumun açılışını yapacak

Öğleden sonraki oturum ise Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin konuşmasıyla başlayacak. Zeybekci'nin ardından Kredi Garanti Fonu Genel Müdürü İsmet Gergerli de bir konuşma yapacak. Bundan sonraki bölümde gerçekleştirilecek Merkez Bankası Oturumu ise Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Erkan Kilimci tarafından yönetilecek ve Katar MB Başkanı Sheikh Abdullah Bin Soud Al-Thani, San Marina MB Başkanı Wafik Grais, Somali MB Başkanı Bashir Isse Ali, Endonezya MB Başkan Yardımcısı Sayın Sugeng ve Garanti BBVA Baş Ekonomisti Alvaro Ortiz gibi isimler birer konuşma yapacak. Kalkınma Bankası oturumunda ise Ziraat Katılım Bankası Genel Müdür Metin Özdemir'in yönetiminde Forumu’nda Khazanah Türkiye Bölge Ofisi Yatırımlar Direktörü Zafer Sönmez, Zarai Taraqiati Bank CEO’su Syed Talat Mehmood, Uganda Kalkınma Bankası CEO’su Patricia Ojangole, TSKB Genel Müdürü Refik Akıncı gibi isimler söz alacak. 

İstanbul Finans Zirvesi 2. Gün programı

İlk oturumda Naci Ağbal söz alacak

İstanbul Finans Zirvesi'nin ikinci günü ise Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından yapılacak bir sunum ile start alacak. Bakan Ağbal'ın konuşmasının ardından Bera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ai Rıza Alaboyun yönetiminde gerçekleştirilecek olan CEO & CFO panelinde ise Borsa İstanbul CEO’su Murat Çetinkaya, Nexus Operations CEO’su Gintare Narkeviciüte, IC Yatırım Holding CEO’su Semih Ergür, Ficosa CFO’su Ender Kuru ile Malaysia Airport’s İcra Direktörü Dato’Azmi Murad birer konuşma yapacak. "Bankalar Fintech’leri Nasıl Destekliyor?" isimli oturumu ise Alphan Manas yönetecek.  

Son bölümde Türkiye Varlık Fonu Başkanı Mehmet Bostan konuşacak

İstanbul Finans Zirvesi'nin son bölümü ise Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bostan tarafından açılacak. Endüstri ve Teknoloji Politikaları ve Finans Oturumu ise Cevdet Yılmaz tarafından yönetilecek ve bu oturumda Öztrak, Ziya Altunyaldız ve Erhan Usta söz alacak. Zirvenin son oturumu ise Fintek, Varlık Yönetimi ve Yatırım Bankacılığı konularının ele alındığı sunumlara tanıklık edecek. Bu sunumun moderatörlüğünü Blueriver Varlık Yönetimi’nden Fatih Aydın üstlenirken oturumda Anfaal Capital Genel Müdürü Nazih Al Naser, Suudi Portföy Menkul Kıymetler CEO’su Dr. Samir Mannai ve CEEMEA Yönetici Direktörü Olcay Yağcı gibi isimler de söz alacak. 


Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

EN ÇOK OKUNANLAR