Ege Yapı'dan 50 ay vadeye yüzde 0 faiz fırsatı

Kamu bankaları öncülüğünde konut kredisi faizlerinin yüzde 1'in altına düşmesiyle birlikte konut sektöründe yeni kampanyalar hız kazandı. Son olarak Ege Yapı 50 ay vadeli alımlara yüzde 0 faiz uygulayacağını açıkladı

Ziraat Bankası öncülüğünde başlayan ve sonrasında Halbank, Vakıfbank ve İş Bankası'nın da katılım gösterdiği faiz indirim kararlarının ardından sektörün önde gelen markaları kampanyalarını duyurmaya başladı. İşte 2019'un son konut kampanyaları

Ege Yapı

Ege Yapı 2019'a girişle birlikte 50 ay vadeli alımlara 0 faiz fırsatı sunulacağını duyurdu. Emlak Konut GYO Güvencesiyle hayata geçirilen Yedikule'deki Cir İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları'nın yanı sıra Kordon İstanbul projelerinde geçerli olacak kampanya kapsamına yüzde 20 peşinat ile katılım mümkün olacak. Tutarın yüzde 15'i 12'inci ayda, diğer yüzde 15 ise 24'üncü ayda ödenecek. Kalan tutar ise anlaşmalı bankalardan alınacak kredi ile 50 ay boyunca yüzde 0 faiz imkanıyla ödenecek. 

Özyurtlar Holding

Özyurtlar Holding kamu bankaları ve KONUTDER öncülüğünde başlatılan 0.98 aylık faizli konut kampanyasına katıldığını duyurdu. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar yüzde 25 peşinat ve yüzde 0.98 faizle 120 vade imkanından yararlanabilecek. Her fırsatta konut kredi faiz oranlarının psikolojek sınır olarak tanımlanan yüzde 1'in altına düşmesinin önemine işaret ettiklerini söyleyen Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt: " Ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 25 peşinat ve yüzde 0.98 faizle 120 ay vade imkanıyla konut sahibi olma fırsatı sunuyoruz. Tüketiciler 120 aya vatan vade seçenekleriyle 500 bin TL'ye kadar kredi kullanabilecekler." dedi.

Özyurtlar'ın kampanyaya dahil olan projeleri ise şöyle:

- NLogo İstanbul
- NCadde Ottoman
- Meydan Ardıçlı
- Ödül İstanbul
- NCadde Ateş Corner

DAP Yapı

72 aya varan ve sıfır faizli ödeme planını 2018'in son günlerinde devreye alan DAP, isteyen vatandaşlara da 120 ay vade ve 0.98 faiz oranlı ödeme seçeneği sunacak. Kampanya kapsamında 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunabilecek. Kampanyayla ilgili açıklama yapan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz:

"Doğru konumda doğru fiyatla konuta ulaşım için bugüne kadar hep ilkleri gerçekleştiren DAP Yapı olarak şimdi de sektörde 60 ayla sınırlı kalan bankasız, kefilsiz konut alma fırsatını 72 aya yayıyoruz. Öte yandan 120 vade 0,98 faiz oranı ile de alternatif oluşturduk. Sektörün yeni bir heyecana ihtiyaç duyduğu bugünlerde DAP Yapı olarak ev sahibi olmak isteyenlere bütün portföyümüzü açtık. Böylece, en kritik zamanlarda olduğu gibi yılın son günlerinde de Türkiye ekonomisine olan uzun vadeli güvenimizi DAP Holding olarak vurgulamak istedik" dedi. 


Sinpaş'tan yılın son fırsatı

2018'in son günlerine kampanya ile giren bir diğer firma da Sinpaş oldu. 15 Ocak 2019 tarihine kadar geçerli olacak bir kampanya başlatan Sinpaş'da yüzde 30'un üzerinde bir fiyat avantajı sağlanacak. İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli kentlerindeki Sinpaş projelerinde geçerli olacak kampanyada 0.98 faiz ve 120 vade imkanı sunulacak.

Kampanyayı değerlendiren Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, 4 kentteki 13 Sinpaş projesinin kampanya kapsamında olduğunu vurgulayarak: "Kampanyamızı 2018'in son günlerinde gayrimenkul satışlarını yukarı çekebilmek hem ülkemiz ekonomisinin kaldıracı olmak hem de konut alacaklara en uygun koşulları sunmak amacıyla düzenledik" dedi. 

Firma Bilgisi: Dap Yapı
Proje Bilgisi: Sinpaş Altınoran Proje Bilgisi: Dap Vazo Kule

Yazar: Göktuğ Halis
Etiketler:
Yorum

Benzer Haberler

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

Nef Reserve Kandilli'de kaçırılmayacak fırsat

Elite Concept projesinde teslime özel kampanya

Mahall Bomonti İzmir'de yıl sonu avantajı

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

EN ÇOK OKUNANLAR