DAP Yapı İzmir projesi lansmanı Ebru Gündeş konseri ile taçlanacak

DAP Yapı'nın İzmir Bornova'da Atatürk Stadı'nın yanı başında hayata geçireceği İzmir projesi 22 Ekim'de Ebru Gündeş konseri ile görücüye çıkıyor

İstanbul'da hayata geçirdiği farklı mimarideki projeler ile öne çıkan Dap Yapı, İzmir'deki ilk projesini tanıtmaya hazırlanıyor. İzmir Bornova'da Atatürk Stadı'nın hemen yanında hayata geçirilecek olan Dap Yapı İzmir projesi lansmanı 22 Ekim 2017 Pazar günü saat 20:00'de gerçekleşecek. Dap Yapı İzmir projesi alanında gerçekleşecek olan basın lansmanı gecesinde Ebru Gündeş sahne alacak. 

Projenin ismi henüz belirlenmedi

30 ve 31 katlı iki blokta toplam 707 daireden meydana gelecek olan projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alacak. 2020 yılında tamamlanması planlanan Dap Yapı İzmir projesi, İzmir Atatürk Stadyumu karşısında yer alıyor. Ön talep toplanan projenin ismi ise henüz belirlenmedi. İzmir'in yerel mimari geleneğine uyumlu bir tasarım olacak projede daireler balkonlu olacak. Proje ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler ya da ön talep avantajlarından yararlanmak isteyenler DAP Yapı'nın internet adresinden ön talep formu doldurabilirler. 

''İzmir'de tek proje ile kalmayacağız''

Geçtiğimiz Ağustos ayında bir toplantıda konuşan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yeni projeleri basın mensupları ile paylaştı. 2017 yılında çok özel projelere start verdiklerini belirten Yılmaz, “Ülkemizin göz bebeği olan İzmir'in Bornova bölgesinde, Atatürk Stadyumu'nun yanında mimarisi ve DAP Yapı kalitesiyle İzmir'in güzelliğine yaraşır bir projeye başlıyoruz. Ön talep toplamaya başladığımız projemizde 13 bin 500 talep aldık. İzmirlilerin ilgisinden oldukça memnunuz. İzmir projemize başta İstanbullular olmak üzere başka şehirlerden de talep var. İzmir'in yerel mimari geleneğine uyumlu bir tasarım gözettik. 30'ar katlı iki kuleden oluşan, farklı daire alternatiflerinin yer alacağı, her biri balkonlu ve 700 üniteden oluşacak projemizi Ekim ayında tüm detaylarıyla paylaşacağız. DAP Yapı olarak sahip olduğumuz vizyonu İzmir'de de yaşatmaya devam edeceğiz. İzmir'de tek bir proje ile kalmayıp, arazi geliştirmeye devam edeceğimizi de şimdiden söyleyebilirim. DAP Yapı olarak İzmir'de kalıcı olacağız” dedi.

Ebru Gündeş konseri ile unutulmaz lansman

Unutulmaz bir lansmana çıkmaya hazırlanan Dap Yapı İzmir projesinde lansman 22 Ekim 2017 Pazar günü gerçekleşecek. Saat 20:00'da Ebru Gündeş konserinin başlayacağı gecede kapılar 18.30'da açılacak. 

 

Firma Bilgisi: Dap Yapı

Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

EN ÇOK OKUNANLAR