Çocuklar için özel yataklar tercih edilmeli

“Çocukların sağlıklı gelişmesi için uyku kalitesi çok önemli bir faktör. Çocukların sağlıklı gelişimi ve huysuz davranışlarına son vermek için özel yataklar tercih edilmeli”

Çocuğunuz huysuz mu, sağlıklı büyümüyor mu? Nedeni yatak olabilir. Uykuda büyüme hormonları devreye girdiği için çocukların gelişimine uygun, ortopedik ve pamuklu yatakların tercih edilmesi gerekiyor.

Dünya genelinde 50'den fazla ülkeye yatak satmayı başaran BRN Yatakları’nın Genel Müdürü Berna İlter, ailelerin çocuk yatağı seçerken dikkat etmesi gereken noktaları anlattı.

İlter:“ ‘Uyusun da büyüsün’ çok doğru bir tabir aslında”
“Uyusun da büyüsün” ninnisinin aslında oldukça doğru bir tabir olduğunu ifade eden İlter, çocukların rahatlığı ve sağlığı açısından en önemli ürünlerden birinin yatak olduğunu belirtti.
Büyüme hormonunun en çok uykuda salgılandığını hatırlatan İlter, şunları söyledi: “Düzenli ve yeterli uyuyan çocukların gelişimi çok daha hızlı oluyor. Çocukların sağlıklı gelişmesi için uyku kalitesi çok önemli bir faktör. Çocukların sağlıklı gelişimi ve huysuz davranışlarına son vermek için özel yataklar tercih edilmeli. Biz de bu unsurları dikkate alarak sağlıklı nesiller yetiştirmek için araştırmalar yaptırdık. Bu araştırmalar sonucunda çocuklar için tasarladığımız yataklarda, omurganın sağlıklı oluşabilmesi için özel önlemler alıyoruz. Bizim çocuklar için özel olarak ürettiğimiz yataklar, çocukların gelişimine yardımcı olacak şekilde tasarlanıyor.”

İlter: “Avrupa ülkesine ihraç ettiğimiz bebek yataklarımız, bebekler için özel dizayn edildi”
Ani bebek ölümlerine yanlış yatak kullanımının da sebep olduğunun altını çizen İlter, aşırı yumuşak yataklarda ters dönen bir çocuğun nefessiz kalabildiğini ifade ederek, “Bizim tasarladığımız ve özellikle başta Almanya olmak üzere birçok Avrupa ülkesine ihraç ettiğimiz bebek yataklarımız, bebekler için özel dizayn edildi. BRN bebek yataklarının bir tarafı ilk 6 ay için, diğer tarafı ise 6 ay sonrası için özel sertlikler ve hava kanalları ile tasarlandı” dedi.

Berna İlter, bir anne olarak bebek yataklarının üretim safhasında ve kullanılan malzemelerde daha dikkatli olduklarını kaydederek, hijyen ve sterilizasyon noktasında BRN bebek yataklarının oldukça hassas olduğu bildirdi. İlter, tüm bebek ürünlerinin antialerjik olduğunu da sözlerine ekledi.

Normal insanlara göre dış etkenlere daha duyarlı olan bebeklerin, yataktan kaynaklanan rahatsızlıklar yüzünden sık sık uyandıklarına dikkati çeken İlter, “Dünyanın en rahat yeri” sloganıyla yola çıkan BRN yataklarıyla çocukların anne kucağındaki rahatlık hissi yaşadığını ve böylece gece boyunca deliksiz uyuyarak zeka ve beden gelişimlerini eksiksiz olarak tamamladıklarını kaydetti.


Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

Bahçe mobilyası seçiminin püf noktaları

Antre Dekorasyon Önerileri: Evinizin Girişini Nasıl Dekore Etmelisiniz?

En güzel bahçe dekorasyonu önerileri

Yatak Odası Dekorasyon Örnekleri

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

EN ÇOK OKUNANLAR