Asmalı Bahçe Şehir'de kredi faizlerini sabitleyen kampanya

Dekar Gayrimenkul, Asmalı Bahçe Şehir projesinde kredi faizlerini sabitleyen bir kampanyaya başladığını duyurdu.

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev üretiminde sektörün en önemli markalarından biri olan Dekar Gayrimenkul A.Ş, Asmalı Bahçe Şehir projesinde banka kredisi faizlerini sabitleyen bir kampanyaya başladığını duyurdu. Demiröz İnşaat A.Ş. ile ortaklaşa inşa edilen projede başlayan kampanya ile birlikte banka kredisi faizleri yüzde 0.99'da sabitlenecek. Bu faiz oranı üzerinden alım yapan müşterilere ise yüzde 10 oranında indirim inkanı sağlanacak. 

600 milyon TL'lik yatırım: Asmalı Bahçe Şehir

Bahçeli bir eve sahip olmak isteyen yatırımcıya yönelik olarak geliştirdiği projelerle tanınan Dekar Gayrimenkul A.Ş. Asmalı Bahçe Şehir projesinde özel bir kampanyaya başladı. 91 bin metrekarelik arazi üzerinde ve 600 milyon TL yatırım ile hayata geçirilen 499 konuttan birine sahip olmak isteyen vatandaşlar, yeni geliştirilen kampanya ile yüzde 0.99'da sabitlenen faizlerden yararlanma olanağına kavuşacak. 48 adet de ticari ünetinen bulunduğu projeden bu faiz oranlarıyla alım yapacaklara ayrıca yüzde 10 oranında da indirim sunulacak. Asmalı Bahçe Şehir projesi ile Halkbank, Türkiye İş Bankası ve Yapı Kredis Bankası ile özel kredi anlaşması bulunuyor. 

Asmalı Bahçe Şehir projesi

Asmalı Bahçe Şehir projesinde yer alan konutlardan 443 adedi bahçeli 56 adedi ise 1 apartman bloğu üzerindeki dairelerden oluşacak. 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde dairelerden oluşacak bu yaşam birimlerinin genişlikleri ise 93 metrekareden başlayacak ve 214 metrekareye kadar değişebilecek. Projedeki daireler 30 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen bahçelere sahip olacak.  Alternatifli dubleks ve tek katlı konutlardan oluşan ve az katlı binalar ile alternatif seçeneklerden oluşan projede ilk etap teslimlerinin ise 2018 yılının Temmuz ayında gerçekleştirilmesi bekleniyor. Projenin tamamı ise 2020 yılında tamamlanacak. 

Asmalı Bahçe Şehir nerede?

Depreme dayanıklı şehir planlamasına sahip Bahçeşehir'de hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir kentin ana arterlerine yakınlığıyla dikkat çekiyor. Bahçeşehir'in TEM karayolunun yanında konumlanan ve Anadolu'yu Avrupa'ya bağlayan tek demiryoluna ev sahipliği yapması nedeniyle değer kazanan proje, ayrıca Atatürk Havalimanı'na da oldukça yakın bir lokasyonda yer alıyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yapımı sürmekte olan bağlantı yollarına da oldukça yakın bir konumda bulunan Asmalı Bahçe Şehir, 3. Havalimanı'na en yakın modern yerleşim birimlerinden biri olarak da öne çıkıyor.

Sosyal olanaklarıyla dikkat çekiyor

Asmalı Bahçe Şehir projesi sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. 1.800 metrekarelik bir kapalı sosyal tesis içinde 1 açık ve 1 kapalı yüzme havuzunun bulunduğu projede sauna, buhar odaları, fitness salonu, mini kulüp ve kafe yer alacak. Diğer taraftan Asmalı Bahçe Şehir projesi 400 metre uzunluğunda ve 48 dükkandan oluşan bir alışveriş caddesi içerecek.  Projede ayrıca yürüyüş ve bisiklet yolları, 2 adet çocuk oyun parkı, bir adet manzaraya hâkim seyir tepesi, 2 adet tenis kortu, 1 adet basketbol/voleybol sahası, 1 adet futbol sahası, evcil hayvan gezdirme parkuru ve 1 adet de yetişkinler için aletli spor alanı bulunan bir parka yer verilecek. 

Firma Bilgisi: dekar gayrimenkul
Proje Bilgisi: Asmalı Bahçe Şehir

Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

EN ÇOK OKUNANLAR