Sur Yapı'dan yeni kampanya: Sektörde bir ilk

Sur Yapı çok sayıda projesinde geçerli olacak yeni kampanyasına başladı. 5'i 1 Yerde sloganlı kampanyada konut alıcısına 60 ay sabit taksit şansı sunulacak

Sur Yapı toplam 12 ilçede yer alan 15 projesi için yeni bir kampanyaya başladığını duyurdu. 5'i 1 Yerde sloganlı kampanyada yatırımcıya, bankasız, peşinatsız, ara ödemesiz, vade farksız 60 ay sabit taksit imkanı sunulacak.

Sektörde bir ilk: Evin toplam değeri 60 taksitte

Gayrimenkul sektörü için bir ilk niteliği taşıyan kampanya ile birlikte konut alıcılarına konutun fiyatını 60 aylık taksitlerle ödeme olanağı tanınacak. 300 bin TL'lik evin aylık taksitlerinin 5 bin TL ile satışına olanak tanıyan kampanya ile böylece banka kredisi kullanan alıcılara kıyasla yüzde 56'lik bir maliyet karlılığı ortaya çıkacak. Kampanya firmanın İstanbul, Ankara ve Bursa'daki tüm dükkan, ofis ve ev projelerinde geçerli olacak. 

İstanbul'da doğru yatırım için İstanbul Konut Projeleri haberimizi inceleyebilirsiniz

Elmas: Kira geliriyle ev sahibi olmak

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, kampanyanın ehemn teslim projeleri de kapsadığına dikkat çekerek: “Kampanya bünyesinde Sur Yapı’nın örneğin; Exen İstanbul projesinden bir ev veya Axis İstanbul projesinden bir ofis alan gayrimenkul yatırımcısı hemen teslim ev veya ofisini kiraya vermesi durumunda kira geliri de elde edecek." dedi. Taksitlerinin büyük kısmını alınan kira ile ödenebilecek durumda olduğunu belirten Elmas: "300 bin TL mevduatı olan biri, 4.500 TL ortalama aylık mevduat geliriyle neredeyse bize olan aylık taksitlerini ödeyebilir. Bizden aldığı ofis, dükkan veya evi teslim alıp, kiraya verdiğinde ise ödemelerini destekleyebilir. Böylelikle 300 bin TL anaparası durur ve günün sonunda tasarruflarına dokunmadan bir de dairesi olur" dedi.

 

 

Sur Yapı Kampanyasının geçerli olduğu projeler

 Semt Bahçekent, Bahçeyaka Ispartakule, Topkapı Evleri, Tempo City, Mirage Cadde Dükkânları, Axis İstanbul Ofis, İstanbul Anadolu yakasında yer alan Sancaktepe Lavender, YeşilMavi Maltepe, Muhit Sancaktepe, Excellence Koşuyolu, Şehir Konakları, Gölbahçe Evleri, İlkbahar, Exen İstanbul. Ayrıca Bursa’da yer alan Marka Rezidans da kampanyaya katılacak. 

Sur Yapı Antalya'da satışlarını sürdürüyor

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesini Antalya'da hayata geçiren Sur Yapı, resmi temel atma törenini Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in katılımıyla gerçekleştirdi. Antalya Kepez-Santral Bölgesi'nde uygulanan proje 8 milyar TL yatırım değerine sahip. 

Konut kredilerindeki artış sürüyor. Ayrıntılı bilgi için Güncel Konut Kredisi rakamları başlıklı haberimizi inceleyebilirsiniz

Tapular ocak ayına kadar hazır olacak

Açılış töreninde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, projenin yönetim planının onaylandığını belirterek: "Projenin yönetim planını onayladık, tapu işlemlerinin gerçekleşmesi için bütün belgeleri Tapu Kadastro Müdürlüğü’ne gönderdik. Tapularınız hazırlanıyor. Ocak sonu gibi bütün vatandaşlarımıza tapularını teslim edeceğiz." dedi. 

8 yılda tamamlanacak

Temel atma töreninde konuşan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, 8 yılda tamamlanması hedeflenen Kepez Kentsel Dönüşüm projesinin 8 milyar TL'ye mal olacağını belirtti. Elmas, Türkiye'ye örnek olacak projenin ekonomiye ciddi bir istihdam desteği sunacağını vurgulayarak:

"Geçen yıl şubat ayında bu projeye ihale yoluyla dahil olduk. Mart 2017 gibi sözleşme imzaladık, Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’le… Ve o günden itibaren de hummalı bir çalışmayı ve büyük bir yükü üstümüze almış olduk. İnşallah Rabbim mahcup etmez, hem sizlere, hem bütün Türkiye’ye… Önemli bir iş yapıyoruz. Büyük bir azimle, büyük bir gayretle bugünlere getirmek için çalışmalarımızı hızlandırdık." dedi.  

 

 

Dünyanın marka kentlerinden Antalya

Antalya projesi ile modern bir şehir inşa ettiklerini ve içinde 19 bin bağımsız bölümden oluşan ofis, konut, home office gibi birimlerin yanında camiler, sosyal alanlar, çarşılar ve okullar ile müzelerin yer alacağını belirten Elmas: "Aralık ayında satışa başladığımızda Türkiye’nin her tarafından hatta dünyadan çok ciddi bir ilgiyle karşılaştık. Yaptığımız iş çok iyi anlaşıldı. Antalya’nın bir dünya markası olduğunu hep beraber bir kez daha görmüş olduk." ifadelerini kullandı. 

6 ayda 1.800 bağımsız bölüm satışı

Altan Elmas, proje kapsamında Türkiye'nin dört bir yanından satın alma talebinin geldiğini de bilerterek: " 6 ay içinde aşağı yukarı 1800 bağımsız bölüm sattık. Dünya genelinde 55 ülkeden ziyaret aldık. Umduğumuzun üzerinde büyük bir ilgiyle karşılaştık. Türkiye’nin 81 iline ev sattık. Hakkari’den Edirne’ye, Samsun’dan Antalya’ya, kuzeyden güneye, doğudan batıya her iline sattık. Onun dışında Avrupa’da yaşayan ve dünyanın her tarafında çalışan Türklerden ciddi talep alıyoruz, satıyoruz." ifadelerini kullandı. 

Ziraat Bankası'nın finansman desteğiyle

Antalya Sur Yapı projesinin finansamını ise Ziraat Bankası üstlendi. Altan Elmas, Türkiye'nin en büyük bankasının Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesini finanse etmiş olduğunu belirterek: "Ziraat Bankası’nın yönetim kurulu üyeleri ve tüm ekibi, bizlerle birlikte ellerini taşın altına koymaktan çekinmediler. Cünkü çok önemli bir işti bu iş. Bütün ayaklarını bir araya getirip finansmanı çözülmeyen bir iş elbette ki herkes için farklı olabilirdi ama o anlamda da Türkiye’nin en büyük projesini Ziraat Bankası’yla beraber yürütmüş oluyoruz." şeklinde konuştu. 

Mega proje seferberliği

Sur Yapı tarafından Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olarak inşa edilen Antalya projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. İlk etabında 6 bin 417 konut ve toplamda  93 bloktan meydana gelecek projede faaliyetler aynı anda 1.200 kişiyi bulan çalışan sayısıyla sürdürülüyor. 60 binin üzerinde ön taleple karşılaşan Sur Yapı Antalya Projesi, yılda 5 bin kişilik istihdam ve yılda 1 milyar TL'lik katma değer düzeyi ile Antalya ekonomisine büyük katkı sunmayı da sürdürüyor

27 bin kamyon hafriyat taşıyor

8 milyar TL'lik yatırım değeriyle dikkat çeken Sur Yapı Antalya projesinde seferberlik sürüyor. 2019 yılında teslimleri yapılacak projenin 6.417 konuttan ulaşacak ilk etap inşaatı için hummalı çalışmalar devam ediliyor. Edinilen bilgiye göre projeden şu ana dek 315 bin 866 metreküplük hafriyat çıkarılmış durumda. Hafriyatlar için toplam 27 bin kamyonun faaliyet gösterdiği açıklandı. Yine projenin ilk etap çalışmaları için 23 kule vinç aynı anda çalışırken bu rakam İstanbul 3. Havalimanı gibi mega projelerde kullanılan düzeyle eşdeğer bir kullanımı temsil ediyor. Proje alanında ayrıca yüzlerce iş makinası faaliyet gösteriyor. 

 

 

1.200 kişi aynı anda çalışıyor

93 blokun inşasının aynı anda devam ettiği Sur Yapı Antalya projesinde aynı anda çalışan işçi sayısı ise 1.200'e ulaşmış durumda. İnşaatın ilerlemesiyle birlikte istihdam sayısının daha da artacağına dikkat çekilirken, 8 yıl boyunca yılda 5 bin kişilik istihdam rakamına ulaşılması bekleniyor Projenin farklı sektörlerle ilişkisinin istihdam ve etkileşimli katma değer gücü açısından da önemli olduğuna dikkat çekilirken, Türkiye ekonomisinde de dinamo etkisi yapması bekleniyor 

Yılda 1 milyar TL harcama, 8 milyarlık yatırım değeri

Sur Yapı'nın toplam inşaat süresi olarak 8 yılı hedeflediği Antalya Projesi'nin bir diğer özelliği de iş yapma süreçlerinde Antalya firmalarına öncelik tanınması olacak. 8 milyar TL'lik yatırım değerine sahip projeye yönelik bu tercihle birlikte Antalya ekonomisinin önemli bir fayda sağlaması hedefleniyor. Turizmin Türkiye'deki başkenti Antalya'nın değerine değer katan yeni bir şehir olarak uygulanan projenin Turkuaz etabındaki satışlar ise devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanından ve dünyanın 155 ülkesinden yoğun bir taleple karşılaşılan Turkuaz etabı toplamda 1105 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. 

 

 

Sur Cadde'de 137 bin TL'den başlayan fiyatlarla

Proje kapsamında Antalya'nın yeni caddesi olarak tasarlanan Sur Cadde'de yer alan 1+1 tipi daireler ve ofislerin başlangıç fiyatları ise 137.000 TL olarak belirlendi. Turkuaz etabı ve Sur Cadde'de yer alan bağımsız birimler için özel ödeme seçenekleri de hazırlanırken bu kapsamda yüzde 35 peşinat ve 1 yıl sonra yüzde 10 olmak üzere ara ödeme seçenekleri sunulacak. Kalan tutar için ise vade farksız 36 ay ödeme seçeneği sunulacak. Antalya'nın İstiklal Caddesi olarak tasarlanan ve 1.3 kilometrelik uzunluğa sahip olacak Sur Cadde'de ulaşım tramvay aracılığıyla sağlanacak. 

Firma Bilgisi: Sur Yapı
Proje Bilgisi: Sur Yapı Antalya

Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

Ege Yapı'dan 50 ay vadeye yüzde 0 faiz fırsatı

Nef Reserve Kandilli'de kaçırılmayacak fırsat

Elite Concept projesinde teslime özel kampanya

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

EN ÇOK OKUNANLAR